Een droom die nu werkelijkheid wordt

Een droom die nu werkelijkheid wordt

Eindelijk, het is vandaag de dag dat ik mijn boek mag presenteren!

Wat geweldig fijn en wat ben ik trots dat het gelukt is. Deze dag mag ik mijn boek presenteren aan ongeveer 140 mensen,  mijn collega wijkverpleegkundigen van Omring, mijn familie en vrienden. Het wordt een spannende dag, maar ook een dag om van te genieten en dat ga ik zeker doen. Want wat voelt het bijzonder om na het mee maken van zo’n heftige tijd, dit toch gelukt is.

Mijn boek heb ik kunnen realiseren door het winnen van de DreaMS award, het is een droom die nu werkelijkheid wordt. Ik wil alle lieve mensen bedanken die mij hebben geholpen, op welke manier dan ook, bij het realiseren van mijn boek “Spijkers in mijn huid”. Ook bedankt ik alle lieve mensen voor alle hulp en steun die ik heb mogen ontvangen!!

liefs Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *