boekpresentatie ‘Spijkers in mijn huid”

boekpresentatie ‘Spijkers in mijn huid”

Afgelopen donderdag 22 maart 2018 heb ik mijn eerste boekpresentatie gehouden bij de wijkverpleegkundige bijeenkomst van Omring in het van der Valk Hotel in Wieringerwerf. Ook waren hierbij mijn gezin, familie, vrienden aanwezig. Het is voor mij een fantastische en hele waardevolle dag geweest, waarbij ik volop heb genoten!

De presentatie werd gegeven in de vorm van een collegetour die ik samen met Hanneke Hulst neurowetenschapper van het VUmc heb gehouden. Jolanda Buwalda Raad van bestuur van Omring heeft tijdens de presentatie ook een hele belangrijke rol voor mij gehad. Ik ben hen hiervoor enorm dankbaar!!

Dankzij het winnen van de DreaMS award heb is mijn droom werkelijkheid geworden. Ook heeft Annerieke Dekker mij geweldig hierbij geholpen!

Ik had mij geen mooiere dag kunnen wensen!

 

Eén gedachte over “boekpresentatie ‘Spijkers in mijn huid”

  1. In 1 avond uitgelezen. Zeer interessant! Mooi geschreven en als medewerker van de thuiszorg lees ik ook hele herkenbare punten. Het is een mooi boek die je makkelijk uit leest. Bedankt voor de mooie ervaring hoe u het beleefd heeft. Mooi om eens in de gedachten van de zorgvrager te kijken. En hopelijk leest mevrouw J ook het verhaal en gaat ze gauw nadenken over haar werk en benaderingswijze. Wellicht zou u haar een persoonlijk exemplaar kunnen toesturen als stille hint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *