4 maart 2019

4 maart 2019

Het is bijna een jaar geleden dat mijn eerste boek gelanceerd werd. Ik heb heel veel mooie en warme reacties gekregen. Ook heb ik verschillende presentaties mogen gegeven. De eerste was bij Omring tijdens mijn lancering van mijn boek, een hele bijzondere en mooie ervaring met heel veel publiek. Het samen spreken met Hanneke Hulst en Jolanda Buwalda was een geweldige ervaring. Hierna onder andere bij Biogen en bij Noordkop Gezond voor Elkaar. Allemaal mooie ervaringen om mee te mogen maken. Bijzonder was ook het bezoek aan Nieuw Unicum. Ik heb daar heel veel mensen met MS kunnen spreken, die daar wonen of korte tijd verblijven. Dankzij een donatie van mijn neef ligt er nu op elke kamer(kortdurend verblijf) een exemplaar van mijn boek. Zo bijzonder en dankbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *